Barion Pixel Wakeboard kiegészítők – buywake.hu

Wakeboard kiegészítők

Mik a legfontosabb kiegészítők? Sokszor kapjuk ezt a kérdést, ezért megpróbálunk összeszedni nektek pár tippet, ami segíthet a vásárlásban.
 
Első körben mellényt szoktak venni az emberek (akár még a wakeboard szett vásárlása előtt is), mivel sokkal kényelmesebb, neoprene anyagú, egyedileg formálódó mellény szemben a kölcsönzős mellényekkel. Ezek a mellények kifejezetten sportolásra vannak kialakítva, tehát általában csípőben van vágva, kifejezetten mozgási pontokon vannak a szivacs illesztések, könnyűek és gyorsan száradnak. Mellény esetében fokozottan fel kell hívjuk a figyelmet, hogy rettentő feszesnek kell lennie szárazon, mivel amikor vízt kap a neoprene anyag, akkor nyúlik. Erősen ajánljuk a személyes felpróbálást valamelyik boltunkban, illetve ha erre nincs lehetőség, akkor a mellények alatt lévő mérettáblára kattintva tudtok eligazodni a méretek közt.  
 
bukósisak a mellény mellett a másik "must have" darab egy wakeboardoson. A különböző fejformákra különböző márkák kialakításai illenek, ezért nálunk JOBE és Sandbox bukókból lehet választani, amiknek összesen 5 fajtája elérhető nálunk folyamatosan. Ez is egy erősen próbálásra ajánlott termékcsoport, de a fejkerület lemérésével pontosan bele lehet lőni a megfelelő méretet.
 
A wakeboard táskák megkönnyítik a teljes szettünk szállítását, mivel nem csak a deszka, hanem a kötés, bukó, mellény is belefér. Mérettől és pakolási ügyességtől függően a neoprennek is lehet helyet szorítani. Ezek a táskák egy méretűek, átlagosan 155cm hosszúak, tehát eddig a méretig az összes deszka belefér a tartozékokkal együtt. Egy (ha nem a legjobb) tulajdonsága a wakeboard táskáknak, hogy vízálló anyagból készült az aljuk, tehát ha csúszás után nincs időnk megszárítani a szettet és mennünk kell valahova autóval, akkor nem fog szétfolyni a csomagtartóban a víz. A vizes neoprene, mellény tárolására legalkalmasabb táska azonban a JOBE Wet Gear Bag, amit a nevére rákattintva találsz meg. 
Előző poszt

Szólj hozzá

Felhívjuk figyelmét, hogy a megjegyzéseket jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.